KOSZORÚ WORKSHOP

Helyszín: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5.

December 2. 16:00-19:00

Örökzöldek, olajág, eukaliptusz, ágak-bogak és bogyósok … és a sort még hosszan tudjuk folytatni, ha arról van szó, hogy milyen alapanyagokból készítsünk szívmelengető, nordic hangulatú koszorúkat.
Ezen a workshop-on azt mutatjuk meg, hogy hogyan állítsd össze a saját, személyre szabott, vad, természetes, sok zölddel dúsított fali vagy asztalra helyezhető koszorúdat. Elmondjuk, hogy milyen szempontok alapján válogasd össze a növényeket, hogy mi a kötés technikája és további hasznos tippeket is adunk. Ezután egy kopogtatót és egy vadvirágos asztaldíszt is készítünk majd együtt.
Merülj el velünk a workshop-on a slow életérzésben, hogy egy szelet igazi természetet csempészhess az otthonodba. A workshop kezdőknek szól, előképzettség nem szükséges, csak az, hogy szeresd a növényeket, a vadvirágokat. A részvétel előzetes regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött. Jelentkezni az info@wildflowerbar.com email-címen tudsz. Regisztráció és díjfizetési határidő: november 24. Részvételi díj: 20.000 Ft.

 

Helyszín: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5.

Január 27. 16:00-19:00
Ez egy kezdő kalligráfia workshop, ahol tippeket kaphatsz a gyönyörű kézíráshoz. Lesz toll sercegés, móka-kacagás, inspiráló hangulat. Hogy kinek ajánljuk a kalligráfiát? Neked, ha elszomorít, ha egy szép meghívót nyomtatott borítékban kapsz meg, vagy ha “macskakaparás” a címzés. Neked, ha szeretnéd, ha a meghívóid, ültetőkártyáid, táblácskáid kilógnának a sorból. Ha tetszenek a gyönyörű kézírással készített feliratok, de nem tudod, hogyan érhetnéd el te magad is ezt a hatást. A workshop egy “gyorstalpaló” DIY kalligráfia kurzus lesz, ahol Bogi, azaz a “The Fanatic Calligrapher” megtanítja, hogy hogyan csempészhetsz bele valami pluszt a legegyszerűbb fehér borítékra is, úgy, hogy az tulajdonképpen apró műalkotássá váljon. A részvétel előzetes regisztrációhoz és díjfizetéshez kötött. Jelentkezni az info@wildflowerbar.com email-címen tudsz.  Részvételi díj: 20.000 Ft.